3.02.2013 г., 13:49 ч.

Обичах те 

  Поезия » Любовна
516 0 0

Обичах те... Някога... Преди.
Не знам дали сърцето ми
пак за теб ще тупти.
Дали тялото ми ще те зове!?
Дали кожата ми ще копнее
за твоите ръце!?
Дали устните ми ще целуваш!?
Все мълчиш ли, мълчиш.
Омръзна ми това мълчание.
Омръзна ми и мъжката ти суета.
Накрая страхливец ще те нарека.
Нуждая се от мъжко рамо,
на което глава да склоня.
От прегръдки горещи в нощта.
От мъж, който да пали в мен страстта.
От нежни ласки изгарящи, изпепеляващи.
От любовта.
А не от мълчание и суета.
И моля те, с други недей да ме сравняваш.
Различна съм от тях.
Отдавна трябва да си го разбрал.

03.02.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??