19.06.2008 г., 10:48 ч.

Обичах те! 

  Поезия » Любовна
805 0 1
Обичах те!


Той е с теб сега!
Той никога няма да ти даде, което ти давах аз досега...
Пак съм сам в нощта,
отново мисля за теб сега,
истината не мога да понеса,
че напусна ме, без да пророниш и сълза.

Обичах те, знаеш го това,
Любовта ми кьм теб винаги силна е била,
ти не оцени моята изстрадала душа,
която изгоря в ада на любовта.

Като просяк сьм обречен сега
да се скитам из тъмните улици в нощта!

© Илиян Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • болезнен стих, но запомни Болката ни прави по-силни, и за да можем да оценим наистина истинските неща в живота. Хареса ми, продължавай да пишеш...
Предложения
: ??:??