19.06.2007 г., 14:29 ч.

Обичах те,а може би още те обичам 

  Поезия
1190 0 1
Аз обичах те силно,
но сега незнам.
Ти предаде любовта ми,
а аз ти вярвах сляпо.
Обичах те с любов - пареща,
гореща...
Раздадох се цяла... нищо не остана вече...
След теб всичко е измама,
а никога,
нищо в любовта не се повтаря.
Незная как ще те забравя,
и не искам.
Спомена само май ще ми остане,
за да страдам аз до края...

© Мария Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??