2.06.2009 г., 23:55 ч.

Обичай (акростих) 

  Поезия » Любовна
768 0 2

От днес до края остани.

Бъди и мил, и лош, и обичлив.

Искай всичко чак до болка,

Че тогава даже болката е сладка.

А за себе си помни едно,

Й всяка вечер го прошепвай на звездите!

 

За себе си обичай - не за нея,

не ще те разбере какво ли значи

Кървящото сърце все пак бие.

Макар не лудо, а със болка, то

знае как обичат се звездите...

© Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??