29.06.2019 г., 9:27 ч.

Обичай живота 

  Поезия » Авторска песен
511 0 0

От коктейла на живота пий с наслада.

Във щастие обръщай всеки ден.

Че животът цветен е за теб награда,

Не изпускай от живота нито ден.

 

Към слънцето поглеждай със усмивка,

към кръглата луна с копнеж.

Нека във сърцето обич плиска,

На земята да пребъде Рай.

 

Всеки ден преследвай си мечтите,

нека с птиците дружат.

После превърни ги във реалност,

Ако не, във нежен стих.

 

Всеки ден завършвай с благодарност,

за живота, с който си дарен,

Че той от Бога е награда.

А ти бъди Благословен!

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??