24.04.2008 г., 10:33 ч.

Обичай ме... 

  Поезия
741 0 19
 

                     Обичай ме... Добра и лоша...

                     Простил невинните ми женски грехове...

                     Дори когато жилото по скорпионски точа...

                     И те оплитам в тъмните си страхове...

                    

                     Обичай светла радостта ми

                     наравно с мрачния ми гняв...

                     Обичай и нанесените рани

                     от любовта... Защото ще спасят

                    

                     душите ни... От преждевременно стареене...

                     От блатото на сивия живот...

                     И от безцветното ни ежедневие...

                    

                     Ще ни спаси магията любов!

 

                     

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??