Обичай ме... Добра и лоша...
Простил невинните ми женски грехове...
Дори когато жилото по скорпионски точа...
И те оплитам в тъмните си страхове...
Обичай светла радостта ми
наравно с мрачния ми гняв...
Обичай и нанесените рани
от любовта... Защото ще спасят
душите ни... От преждевременно стареене...
От блатото на сивия живот...
И от безцветното ни ежедневие...
Ще ни спаси магията любов!
© Нина Сименова All rights reserved.
!!!