11.05.2008 г., 19:56 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
1108 0 4
 

Обичай ме със поглед тих.

Без думи, без въздишка.

Обичай ме като във стих,

със лъчезарната усмивка

на устните си сладострастни.

За мене нека бъде дар,

за мен, единствената.

Бъди ми ти другар,

но с поглед жарък ме дари.

Обичам топлите очи,

в които нежен плам струи.

Това са твойте очи,

във тях виждам своите мечти.

Обичай ме със поглед тих.

Без думи, без въздишка.

Обичай ме като във стих,

но без печатна грешка.

 

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??