12.02.2013 г., 19:39 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
703 0 1

                          

                                                                  На Д.

                        

Обичай ме, дори да съм сгрешила.

Не ме наказвай с оня поглед лош.

Дари ми прошка и кураж, и сила.

И слънце запали в най-черна нощ.

 

Обичай ме, дори да съм виновна.

Знам, само с обичта ще ме спасиш,

а с упреците строги, безлюбовни

последния ù лъч ще угасиш.

 

Не съм светица, дявол да го вземе.

Макар за стотен път да се заричаш,

опитай се така да ме приемеш...

Безгрешница е лесно да обичаш...

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??