22.02.2011 г., 21:14 ч.

Обичай ме! 

  Поезия » Любовна
600 0 6

Обичай ме! Не ме разлюбвай!

Душата ми безсмъртна не погубвай!

За миг дори да спреш да ме обичаш,

сърцето ми на болката обричаш.

 

 

Заклевам те! Не ме разлюбвай!

Сърцето ми с раздяла не погубвай!

Аз цялата със тебе съм се сляла,

разлюбиш ли ме, няма да съм цяла.

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??