30.04.2013 г., 10:58 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
573 0 0

Обичай ме, любов ли  е това.

Да гледаш нощем красивите звезди.

Красиви са, но те не могат да засенчат

красотата на една любов.

Не могат да докоснат сърцата

на двама души, които се обичат.

 

Обичай ме, любов ли е това.

Да гледаш нощем красивата луна.

Тя е толкова красива, че

засенчва всички звезди.

Но и тя не може да засенчи човешката любов.

Не може да накара, когато двама души се погледнат

и разберат, че нещо хубаво става между тях,

нещо толкова красиво.

 

А любовта може.

Тя може да накара двамата да заживеят

в един по хубав свят,

изпълнен с много щастие и красота.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??