3.07.2013 г., 23:02 ч.

Обичай ме... 

  Поезия » Любовна
1049 1 4

Обичай ме с топлите ми любящи очи!

Със злобата, която понякога се крие в тях - обичай ме...

Обичай ме с голямата ми усмивка!

И с онази фалшивата - също...

Обичай ме със смеха ми!

Когато плача - ме обичай...

Обичай ме, когато говоря и разказвам!

Когато мълча и пазя тайни - също...

Обичай ме, когато шепна!

Да викам и крещя - ме обичай...

Обичай ме, когато слушам те внимателно!

И да не го правя или не искам - също...

Обичай ме, с добротата ми!

Когато съм егоист - обичай ме...

Обичай ме сериозна!

Лиглата в мен - също...

Обичай ме с категоричния ми отговор!

И да не е - обичай ме...

Обичай ме с всичките ми видове дрехи!

Без дрехи - също...

Обичай ме непретенциозна!

С всичките ми капризи - обичай ме...

Обичай ме, когато се съгласявам с теб!

Когато споря - също...

Обичай ме с тоновете ми въпроси!

И с глупавите ми отговори - обичай ме...

Обичай ме с красотата ми!

С намръщено чело - също...

Обичай ме, потънала в очите ти!

Разсеяна - обичай ме...

Обичай ме смирена!

Различните ми настроения - също...

Обичай ме с хорското мнение!

И с цялата им злоба - обичай ме

Обичай ме с цялата ми любов!

И когато съм далеч - също...

Обичай ме, когато те моля!

Моля те, обичай ме...

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Настръхнах...
  • След такава съкровена молба опашката ще е доста дълга - може би колкото новата ни магистрала! Много ми хареса! Браво!
  • Благодаря ти с цялото си сърце!!!
    Думите ти значат много за мен!
    Усмихни се!
  • Пожелавам ти да те обичат ЦЯЛАТА !!! Разплака ме...
Предложения
: ??:??