24.06.2008 г., 18:23 ч.

Обичай ме!!! 

  Поезия » Любовна
663 0 2
За мене ти си като кислород,

да дишам аз без теб не мога.

Без теб за мене няма живот!

Не си отивай, само това те моля!

Обичай ме тъй, както аз обичам тебе!

Обичай ме, че даже и по-силно от това!

Аз моля те, не си отивай ти от мене!

От тебе имам нужда, за да живея, знай това!

Животът ми без теб ще бъде ад.

Сигурна съм, убедена съм в това.

Ти за мене си целият свят.

Вярвай ми... истината казвам ти сега!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всъщност не съм водолей.. ;dd Аз съм козирог.
  • Видях че и ти си водолейка. Кога си родена ?
    Това стихче си го бива, и аз имам едно подобно, но не смятам да го публикувам.
    (6)
Предложения
: ??:??