8.12.2011 г., 21:28 ч.

Обичай ме! 

  Поезия » Любовна
1196 0 13

 

Обичай ме! Лудешки, ненаситно,
със жар, със всичките си сетива,
без разум, страстно, напористо
и провокиращо. Такъв ела!

Обичай ме! Дори и нелогично,
до болка, с пламенни ръце,
обсебващо и хипнотично –
дълбоко в моето сърце.
 
Обичай ме! Различно, неморално,
разголено, със тяло и душа –
не романтично или прозаично.
Обичай ме! Такава! Тук! Сега!

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??