18.12.2019 г., 23:53 ч.

Обичай ме сега! 

  Поезия » Любовна
1174 1 2

Обичай ме сега, 

когато те обичам!

Не утре 

или някога, 

когато ще е късно за това. 

Когато споменът за теб ще избледнее

и ще се превърне само във тъга.

 

Обичай ме сега,

когато има смисъл.

Когато тялото копнее за любов!

Когато виждам в твоите очи искрите, 

които ме запалват да горя. 

 

Обичай ме, 

забравил що е болка, 

да гложди твоята душа. 

Обичай ме на пук на всичко!

Обичай ме...,сега!

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??