15.02.2023 г., 12:47 ч.

Обичай ме всеки ден 

  Поезия
345 0 0

На 15 февруари сутринта ме събуди

с букет от рози и влюбени очи.

Любов показвай ми ти всеки ден,

да зная, че за мене си роден.

 

Не искам на 14-ти обещания,

ни стихове, красиви увещания.

Мечета плюшени и шоколад,

бисквитени сърца със мармалад.

 

Желая да ми бъдещ ти опора,

избрах те точно теб из между много хора.

Почитай ме, бъди ми верен,

не ме лъжи и не бъди ти лицемерен.

 

Дарявай ме със нежност, прояви търпение,

аз искам да ти бъда муза, вдъхновение.

Ръката дръж ми ти до края

и покажи ми на земята рая.

 

Без думи докосни ме по сърцето

и нежно ме целувай по лицето.

14-ти нека да е просто дата,

щом ти ми топлиш всяка нощ душата.

 

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??