На 15 февруари сутринта ме събуди
с букет от рози и влюбени очи.
Любов показвай ми ти всеки ден,
да зная, че за мене си роден.
Не искам на 14-ти обещания,
ни стихове, красиви увещания.
Мечета плюшени и шоколад,
бисквитени сърца със мармалад.
Желая да ми бъдещ ти опора,
избрах те точно теб из между много хора.
Почитай ме, бъди ми верен,
не ме лъжи и не бъди ти лицемерен.
Дарявай ме със нежност, прояви търпение,
аз искам да ти бъда муза, вдъхновение.
Ръката дръж ми ти до края
и покажи ми на земята рая.
Без думи докосни ме по сърцето
и нежно ме целувай по лицето.
14-ти нека да е просто дата,
щом ти ми топлиш всяка нощ душата.
© Петя Петрова Все права защищены