21.05.2008 г., 22:56 ч.

Обичай само нея! 

  Поезия » Любовна
910 0 2
Вървя сама и теб те няма!
Обръщам се - и теб те няма!
Оглеждам се - и теб те няма!
Отишъл си си вече,
от мен избягал си далече.

Аз те виках, но ти не се обърна.
Аз те гоних, но ти не спря.
Аз ти се помолих, но ти не ме разбра.

Опитах се да те забравя,
от мен да те изтръгна,
но сърцето почна да ме изоставя -
то след тебе тръгна.

Върви напред, върви!
Моля се - щастлив бъди.
Върви, обичай нея,
така, както само аз копнея.

Зная, на сила не става,
има друга в твоето сърце.
И обичай само нея до тогава,
докато съдбата ще ви раздели на две!


© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е...направо ме разплака ;( Прегрътки
  • Добре дошла
    Поздрав и успехи!
    Така е .. хората и сърцата рано или късно се разделят...
Предложения
: ??:??