24.10.2012 г., 13:50 ч.

Обичал ли си? 

  Поезия » Любовна
1899 1 15

Обичал ли си някога така,

че да забравиш даже себе си,

а мислите ти, тичаща река,

от любов една да са обсебени?

Липсвал ли ти е някой така,

до болка, до полуда и до рана,

усещал ли си в себе си страха,

че можеш без него да останеш?

Обичал ли си някога така,

че на призрак да приличаш?

Човек се влюбва често, но едва

единствен път в живота си обича!

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??