Обичал ли си някога така,
че да забравиш даже себе си,
а мислите ти, тичаща река,
от любов една да са обсебени?
Липсвал ли ти е някой така,
до болка, до полуда и до рана,
усещал ли си в себе си страха,
че можеш без него да останеш?
Обичал ли си някога така,
че на призрак да приличаш?
Човек се влюбва често, но едва
единствен път в живота си обича!
© Светла All rights reserved.