10.02.2006 г., 1:19 ч.

Обичам... 

  Поезия
834 0 1
Гост неканен,ти дойде в моето сърце,
ангел паднал,сякаш откъснато перце.
Как да ти кажа сега,че само теб обичам така,
какво да избера приятелството или любовта,
готова ли съм да платя най-тежката цена,
показвайки ти,че искам да съм жена,
а не просто приятелка добра.
Моля те,прости ми,ако любовта ми те ранява,
не това искам да направя.
Няма да те моля,на сила обич не се дава.
Може би,ще чакам да дойдеш някой ден,
и стар и побелял,пак да си до мен.
Неизпитвам никаква вина,обичам те,
нима мога да греша?!

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??