Обичам
Обичам да те гледам как се будиш,
в очите ти как слънцето блести,
обичам как по кожата ти сутрин
се гонят първите лъчи!
Обичам да те гледам как се смееш,
с онези две тръпчинки на двете ти страни.
Обичам да усещам как ръцете ти
разрошват нежно моите коси!
Обичам във прегръдките ти меки
сгушена да мисля, че сънувам,
обичам теб да виждам в всеки
и само ти за мен да съществуваш!
Обичам от целувките ти страстни
името си даже да забравям.
Обичам от безумните ти ласки
без сили отмаляла да оставам!
Обичам да те гледам как заспиваш,
обичам да съм твоето момиче.
До тебе тебе да сънувам!
Обичам толкова да те обичам!
© Еви димитрова Всички права запазени