30.06.2020 г., 8:02 ч.

Обичам... 

  Поезия
767 6 8

Обичам да се губя
в гъстата гора на прегръдките ти -
там, където
всяка сянка помни устните ти
и във всеки извор се оглеждат мечтите ни...
Обичам да се търся
в храсталаците на спомените-
там, където като трън в петата на желанието
се забива липсата ти,
а очакването  се отрупва 
с плодовете на нетърпението
и ухае на теб...
Обичам да се будя,
преди изгрева,
когато изгрява усмивката ти,
и лъчите й
озаряват душата ми...
Обичам...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??