22.02.2017 г., 23:31 ч.

Обичам... 

  Поезия » Любовна
437 1 2

Обичам изгрева и морските вълни,
и пясъка със ситни раковини,
обичам слънцето, дъжда дори,
и облачета пухкави и сини.
Обичам да се смея от сърце,
да плача също, мъничко обичам,
към люлките подобно на дете,
задъхано и устремно да тичам.
Обичам дребни, простички неща,
ръка, в която своята да сложа,
очите греещи като звезда,
настръхващата при вида ти кожа.
Обичам да обичам всичко в теб,
гласа ти, и смеха ти, и тъгата,
целувките по-сладки и от мед,
и погледа надничащ във душата.
 

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??