18.10.2017 г., 0:03 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
1077 2 4

Обичам когато
сладко се усмихваш ти.
Обичам когато
погледна дълбоко в твоите очи.
Обичам когато
тихо ми кажеш "Лека нощ".
Обичам когато
си мъничко лош.
Обичам когато 
кротко сведеш глава.
Обичам когато
от твоята обич аз си крада.
Обичам когато
правя кръгчета с пръсти на твойта ръка.
Обичам когато
заради теб не мога да заспя.
Обичам когато
прегърнеш ме ти.

Обичам когато 
ми сваляш звезди.
Обичам когато 
си мислиш за мен.
Обичам когато 
си леко смутен.
Обичам когато
целуваш ме страстно.
Обичам когато
ме хванеш натясно.
Обичам когато
те карам да се смееш.
Обичам когато
със мен тихичко пееш.
Обичам когато...
вече май не остана.
Шегувам се
просто край няма.
Обичам всичко малко във теб.
И стига вече... не ставам за поет.

© Лора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??