5.04.2006 г., 17:43 ч.

Обичам :)  

  Поезия
1053 0 4

Обичам да живея,
обичам да дивея,
обичам всичко земно да пилея!!!

Обичам децата,
обичам цветята,
обичам да цъфтят по време на зората!!!

Обичам звездите,
обичам луната,
обичам нощта да се постила над земята!!!

Обичам да чета,
обичам да творя,
обичам всеки ред да пиша на ръка!!!

Обичам теб,
обичам него,
обичам всички,за които пиша тези редове!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??