Oобсебваща до болка... Като минало...
Ревнива като котка... Драскам...
Стаила нежност... Като жило...
С душа опарена... От ласки...
И истинска... До невъзможност...
И мамеща те... Като ад...
Еднаква противоположност...
Като изгарящ хлад...
Такава те обичам...
Отвъд пределите
на твоя страх.
Защото крайностите се привличат...
Обичам те...
Горчиво-сладка...
Като грях...
© Нина Сименова Всички права запазени
С обич!!!