8 may 2008, 15:52

Обичам 

  Poesía
794 0 24
 

   Oобсебваща до болка... Като минало...

   Ревнива като котка... Драскам...

   Стаила нежност... Като жило...

   С душа опарена... От ласки...

 

   И истинска... До невъзможност...

   И мамеща те... Като ад...

   Еднаква противоположност...

   Като изгарящ хлад...

 

 

   Такава те обичам...

   Отвъд пределите

   на твоя страх.

   Защото крайностите се привличат...

   Обичам те...

   Горчиво-сладка...

   Като грях...

 

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??