16.01.2009 г., 18:52 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
921 0 2
Сърцето ми тупти от щастие,
 очите виждат отвъд реалното
 и аз съм на място далеч от тук.
 Докосва ме нежен полъх
 и сякаш усещам твоя допир.
Аз летя и не стъпвам по земята
 дочувайки твоя шепот.
 А очите ти,искрящи и дълбоки
 поглъщат всяко движение на тялото ми!
Ухае на цветя и любов,
 витае щастие и... малко тъга.
Ти си част от мен
и щом се отдалечиш усещам,
че нещо липсва,
нещо не достига...
Но в миг познат аромат
 връща топъл спомен
 и аз отново политам!
 Аз горя...

© Росица Малчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??