21.11.2008 г., 23:26 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
584 0 2
Обичам... както никога досега... 
обичам истински със сърце и душа...
давам всичко от себе си... 
но дали е достатъчно... дали?
обичам... и винаги ще те обичам...
отново ти го казвам със сълзи на очи...
сълзи от страх...
че може би...
това ще е последния път...
в който ще ми позволиш да го кажа...
че може би... 
тази целувка била е последна...
Че следващ път няма да има,
че... няма да ми позволиш да те погледна...
тези... мои очи,
погледни...
запомни сълзите в очите...
защото тези очи...
никога няма от любовта да се отрекат...
дори да забравиш моето име... 
те само теб ще виждат...
Обич и нежност...
само на теб ще дарят...
Те никога няма от теб да се отрекат...

© Малката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??