12.07.2023 г., 10:03 ч.

Обичам да мечтая 

  Поезия » Любовна
178 0 2

      

Обичам да мечтая

 

Аз обичам да мечтая

и да скитам в самота,

сякаш в приказна омая

да ме води любовта.

 

На звездите да говоря,

думите да нямат край

и с реката да поспоря,

и в сърцето да е май.

 

Да откъсна нежно цвете

и в ръка да го държа,

мислите си да прекъсна,

до брезата да стоя.

 

И в дъждовна вечер зная,

ще те срещна някой ден.

Ще надникнем с тебе в рая,

той отворен е за мен.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??