15.12.2023 г., 10:43 ч.

Обичам дъждовното време 

  Поезия » Любовна
104 1 2

      

Обичам дъждовното време

 

Обичам дъждовното време,

обичам, когато вали,

сълзите ми искам да вземе

и нежно на теб да дари.

 

За тебе дъждът ми напомня,

кристалчета светли е той,

от тях си сглобявам усмивка

и образът, който е твой.

 

Във капките светли откривам

частица от мойта душа,

тогава и тебе обичам,

дори и когато греша.

 

Дъждът се превръща във чувства,

във страст и любов, и мечти!

Обичам дъждовното време,

обичам, когато вали!

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??