27.12.2007 г., 12:40 ч.

Обичам само теб 

  Поезия
1379 0 4
  • Принце мой! Сънувай ме и тази нощ!
  • Как идвам аз при тебе, мили мой!
  • И боса стъпвам лекичко на пръсти!
  • Ето ме! Цялата съм твоя, миличък!
  • Облечена във чисто бяла рокля!
  • С венченце, свито на главата!
  • Кокиченца са - любимото ти цвете!
  • Поръсени със капчици роса!
  • И как ухаят, мили мой! Нали!
  • Навеждам се - целувам те по челото,
  • по устните, по бузките ти нежно!
  • Усещам засъхналите ти сълзи!
  • Те сливат се със моите в едно
  • със вкус на сладко от любов!
  • Целувам те по гушката и галя те
  • и по-надолу и стигам до сърцето ти!
  • И тръпна! А то, като камбана бие!
  • И сякаш чувам твоя глас!
  • ("ОБИЧАМ САМО ТЕБ, ОБИЧАМ САМО ТЕБ!)"
  • Повтарям го със устни влажни,
  • но няма да те будя, мили мой!
  • Сънувай ме ти чак до сутринта,
  • а аз вече трябва да си тръгвам,
  • че някой може да ни види!
  • А скоро и зората ще се появи!
  • Ти знаеш, мили мой! Нали ти казах!
  • Един без друг не можем, ала
  • един със друг не трябва!

 

 

 

© Елена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??