15.06.2008 г., 14:33 ч.

''ОБИЧАМ ТЕ''-1 

  Поезия » Любовна
1047 0 1

                               ‘'ОБИЧАМ ТЕ''-1

 

 

Обич ли, не знаеш що е?

Да ти припомня, ако не се сещаш.

Едно незабравимо чувство,

което усетиш ли, няма как да се повтори.

 

 

ОБИЧАМ ТЕ  и ще те обичам вечно,

а да обичаш според мен е човечно.

ОБИЧАМ ТЕ и вярвай ми за мен всичко си

и да знаеш ще бъдеш винаги.

ОБИЧАМ ТЕ  до несвяст и щом те видя,

изпадам под твойта власт, но така е от любовта.

ОБИЧАМ ТЕ  и така, аз на теб все ще ти се вричам,

        че цял живот само теб обичам.

 

 

Веднъж срещаш човекът за теб и

само веднъж в него се влюбваш.

Аз например не мога без теб,

ние сме като огън и лед.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??