4.07.2007 г., 21:43 ч.

Обичам те! 

  Поезия
837 0 6
Обичам те!
От обич искам да крещя!
От обич съм възпламенена!
Обичам те!
За първи път така, изгарям като свещ стопена.
Обичам те!
Къде си, нямам сили?!
Обичам те!
Сърцето ми крещи!
Обичам те!
Не ме ли чуваш, мили!
Сълзи изгарят моите очи!!
Дано ме чуеш!
Толкова е трудно!
Не мога да го спра, макар да няма път!
Обичам те
и моля, с обич отвърни ми!
Един живот това е, няма друг!
Обичам те
и няма друга дума!
Обичам те!
От обич ще умра!
Обичам те,
със всяка своя фибра!
Обичам те,
с най-чиста обич на света!

© Натали Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??