14.10.2008 г., 12:15 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
863 0 5

Обичам те !

 

Няма да те изгубя,

вече осъзнах...

Досега живях в заблуда

и тръпнех скрито от страх.

 

Но защо да го крия,

това е най-чистото чувство.

Ти си моята магия,

която превръщам в изкуство.

 

В очите ти проблясват искрички

и с усмивка разтапяш леда.

Искам да извикам пред всички,

че само теб обичам на света.

 

След време мен няма да ме има,

за да ти казвам, че те обичам безкрайно,

но знай, вместо твоята любима,

природата ще ти го нашепва тайно...

 

Всяка сутрин с усмивка,

щом отвориш очи

зората вместо мен ще те целува

с първите си лъчи.

 

И нека капките роса,

които проблясват по цветята,

ти напомнят за всяка една сълза

и доверието сляпо.

 

Нека пурпурният залез

вместо мен да изрича,

че повече от всичко те обичам...

 

Искам да знаеш само едно

и както аз, и ти на мен да вярваш сляпо.

За добро или за зло

ти за мен си нещо свято!

© Диди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??