4.02.2007 г., 0:40 ч.

Обичам те! 

  Поезия
758 0 1
В твоите две нежни ръце
почива моето влюбено сърце!
Поезия лъха от твойте очи,
а устните шепнат ОБИЧАМ ТЕ!
            ОБИЧАЙ МЕ и ти!!!

© Борис Бошнаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??