Feb 4, 2007, 12:40 AM

Обичам те! 

  Poetry
746 0 1
В твоите две нежни ръце
почива моето влюбено сърце!
Поезия лъха от твойте очи,
а устните шепнат ОБИЧАМ ТЕ!
            ОБИЧАЙ МЕ и ти!!!

© Борис Бошнаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??