18.01.2008 г., 21:41 ч.

... Обичам те...!! 

  Поезия » Любовна
1029 0 3

... Обичам те...

Помня как се запознахме,
всичко беше толкова красиво.
Как те гледах аз страхливо,
а ти ме хвана за ръката мило.

Помня първата целувка,
тогава пазеше ни ангел бял…
той ме гледаше в твоята прегръдка
… светът за нас беше спрял.

Сега БОЛИ...!
Сърцето ранено кърви…
и не спира тебе да търси,
но те намирам само в съня си.

И ето пак сълзи…
Моята душа безспирно крещи
… отново плаче моето сърце,
което оставих при теб… в твоите ръце.

Плача… и слушам нашата песен
и се сещам за онзи ден чудесен.
Тези спомени кацат в моята душа
и не искат да ме напускат дори и в нощта.

Спри... без теб не мога и за миг...
нима не чуваш моя вик?
Обичам те, искам да те върна...
защо за миг света се преобърна?!

Обичам те, обичай ме и ти...
Обичам те, част от мен бъди...
Обичам те, стига ли това...
за да те върна при мен сега?!?

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Деси, Петинка е права! Ще стане страхотно, но го пипни от тук от там! Успех!
  • Деси, мила, имаш нужда да го пооправиш, за да се превърне в чудесен стих!
    Римата не е достатъчна, чети, пиши и пак чети, и пак пиши...!
    Дерзай и успех!
  • супер красиво чувство предизвиква това! но болката само ти си я знаеш , но има едно нищо закоето трябва да се радваш и то е че си спосбна да обичаш истински
Предложения
: ??:??