3.09.2007 г., 9:53 ч.

Обичам те!... 

  Поезия
677 0 5
      Обичам те!
Две думи, виещи от болка.
        Обичам те!
Нежност, вяра, тишина.
        Обичам те!
Две думи, събрали живота.
        Обичам те!
Ярост, ревност, тъмнина.
        Обичам те!
Вик на душа наранена.
         Обичам те!
Думи тежки, горчиви, отровни.
         Обичам те!
Колко надежда в тях е стаена.
         Обичам те!
Отварят простори огромни.
Обичам те,
         обичам те,
                  обичам те!
Тази песен сърцето ми пее.
          Обичам те!
Очите ми плахо ти шепнат.
          Обичам те...
Да ги изрека на глас не смея...
          Обичам те....
Ръцете ми те търсят и тръпнат...
          Обичам те!...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??