20.06.2008 г., 6:28 ч.

"Обичам те" - 2 

  Поезия » Любовна
631 0 0

                 "ОБИЧАМ ТЕ''-2 

 

 

Обичах те преди, но само като приятелка.

Сега започнах вече и да деля с теб всяка моя болка.

Защо да не стане нещо повече от любов помежду ни?

Или вече се е случило дори и това. Аз и ти сме влюбени.

 

 

ОБИЧАМ ТЕ  и искам да си вечно в моите  ръце.

ОБИЧАМ ТЕ  с цялата си обич събрана в моето сърце.

ОБИЧАМ ТЕ, но думите за мен не са достатъчни,

аз нямам проблеми да ти изричам безброй пъти,

           че целият съм твой и Обичам те.

 

 

Обичам те до припадък, дано за теб да съм сладък.

Привършвам с един проект, по който съм работил

вече цял век и искам да ти го подаря, че се отнасяш

                      с мен добре и  с моето сърце.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??