13.03.2005 г., 18:41 ч.

Обичам те 

  Поезия
2078 0 5
      Разказах дори на небето
      колко много те обичам
      и заплака му сърцето,
      че в него никога така не се заричам.
      И защо ли думите си да отбирам,
      след като за теб всичко
      аз в две думи събирам-
      "Обичам те"!

© Теодора Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??