13 mar 2005, 18:41

Обичам те 

  Poesía
2082 0 5
      Разказах дори на небето
      колко много те обичам
      и заплака му сърцето,
      че в него никога така не се заричам.
      И защо ли думите си да отбирам,
      след като за теб всичко
      аз в две думи събирам-
      "Обичам те"!

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??