23.05.2012 г., 13:05 ч.

*Обичам те 23.05.2012 

  Поезия » Любовна
555 0 1

Ти страдаш и навън вали -
аз казвам ти, че те обичам.
Разбирам, тебе те боли,
каквито думи да изричам...

Сърцето ти подава ти сигнал
и хубаво е, че го чуваш...
Аз начина не съм разбрал,
по който да се излекуваш.

Какво аз мога да направя?
Обичам те, това е всичко!
Аз моля те, недей забравя -
сърцето ти не е самичко...

Ти страдаш и навън вали -
аз казвам ти, че те обичам.
Сърцето ми със твоето тупти,
със тебе страдам, теб обичам!!!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??