16.01.2008 г., 8:43 ч.

Обичам те... 

  Поезия » Любовна
708 0 3

Много пъти си мислех защо живея,

защо, по дяволите, се опитвам да оцелея,

сърцето ми тревожно стене,

искам пак да си до мене.

 

Хиляди пъти на Господ се моля

и се чудя какво да сторя,

само и само да си с мене,

за друго аз нямам време.

 

Животът ми изтече,

слънцето пак изпече,

умирам отново сама,

единствено ти ще ми върнеш съня.

 

Дори да оживея,

нямам сили отново да се смея,

не искам нищо друго -

само да стане чудо.

 

За вечер да те имам,

дори и в съня ми.

През нощта ела, на сутринта си върви,

но, моля те, никога не казвай "Прости!"

© Магдалена Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??