17.12.2007 г., 11:26 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1052 0 3

                                                   Обичам те

 Обичам те и всичко е възможно!
Аз всичко мога: с двете си ръце,
със дланите си тъй тревожни
да завладея твоето сърце,

с очите си да те поглъщам
и с тях докрай да те изгоря,
душата ти на пепел да превърна
(когато искам, мога и това).

Аз мога да съм буйна, буреносна,
в стихията си всичко да руша...
Обичам те и всичко е възможно.
И цялата ми сила е в това!

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??