30.10.2008 г., 10:05 ч.

Обичам те? 

  Поезия » Любовна
954 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Обичам те

Обичам те... Какво това пък значи,
че обичаш в мене нещо да завреш?
Обичам те... и хубава съм значи,
когато ти ме съблечеш.

Обичам те... Така ли, не усещам!
Или просто не мога да разбера,
как по точно ме обичаш?
Отгоре, одлолу на задна, или как?

Обичам те... Какво обичаш в мене,
та ти така и не ме опозна?
Кога зададе ми въпрос, засягащ мене
и моята душа?

Обичам те... И как го ти показваш?
Когато не звъниш, не кликваш и не пишеш?
Или когато свириш на китара и излизаш?
Когато си на работа и за мен дори не се питаш?

Обичам те... Съмнявам се в това!
И ти казваш, че е постоянно.
А кажи ми как в това да се убедя?
Или и на теб ти е непонятно...

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??