Обичам те!
Две думи, казвани от века,
чертаят земната пътека.
Обичам те!
Кой от нас не е изричал
в този свят толкова себичен?
Обичам те!
И нежност тялото обвива.
Две души в едно се сливат.
Обичам те!
И луд дори не ще да дръзне
без обич животът му да мръзне!
Обичам те!
Е пял със лирата Орфей -
без обич и денят немей!
Обичам те!
И падат и завеси, и закони -
за обич пеят всичките сезони.
Обичам те!
Тук и във виртуалното пространство
обичай ме ти силно, страстно!
Обичам те!
За обичта изгаряме на клада!
Обичам те - и в Рая, и във Ада!
Обичам те!
© Дора Ефтимова Всички права запазени
а непоносимо страшно е без нея!