8.05.2006 г., 20:06 ч.

ОБИЧАМ ТЕ... 

  Поезия
1106 0 6

Обичам те…

 

На къде отиваме, кажи…

Любовта ни вече тлее.

Без думи…

Без чувства…

Не мога аз така…

Обичам те, но не зная как да продължа…

Пламъкът на любовта загасва

и не зная как да го възстановя…

Обичам те…

КАЖИ ми нещо…

Дори “Върви си” бих разбрала,

но с болка ще приема.

Обичам те…

КАЖИ ми нещо…

Не тръгвай ти безмълвен…

Обичам те, поспри… !!!

Дори в очите не можеш ме погледна.

Любов ли е това, КАЖИ…

Без думи…

Без чувства…

ОБИЧАМ ТЕ!!! Това го запомни!!!

© ЗоРи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??