19.01.2008 г., 22:00 ч.

обичам те 

  Поезия » Любовна
891 0 2
    Обичам те, обичам те, обичам те,
    как искаш аз да изкрещя,
    нима ти пак не вярваш -  
    това е любовта!
    За тебе тя се е родила,
    от тебе иска своя дял,
    безумно те обичам -
    не ме отхвърляй ти, любов!
    Не се срамувам аз да си призная,
    не се срамувам да го изрека,
    но майка ми така със злоба
    проклина твоята душа.
    Но въпреки това, не спирам аз да те обичам
    във името на любовта -
    обичам те, обичам.
   

© Йорданка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Обичам те!За мен си всичко!"Колко е хубаво само,когато има на кой да го кажеш!
  • Това е да обичаш - да си готов на всичко за любимия човек!!!
    Прекрасно стихче - нежно, изпълнено с любов!!!
    Бори се за щастието си!!!
    Поздрави и успех!
Предложения
: ??:??